Nu har vi vår trailer här i Mjölby

Kunskapstrailern är på plats.

Kunskapstrailern

Kunskapstrailern

Företagscentrum har tillsammans med Mjölby kommun, Toyota Material handling och Väderstad startat upp projektet Kunskapstrailern. Företagscentrum i Mjölby Service AB har fått uppdraget att köpa in och utrusta en utställningstrailer som ska kunna användas av medlemsföretag och hyras ut till andra intressenter. För Toyota och Väderstad handlar det främst om att använda trailern för rekrytering av arbetskraft. Mjölby kommun ser trailern som en möjlighet att uppmärksamma sina gymnasieutbildningar och då främst de yrkesinriktade utbildningarna på Dackeskolan. Trailern ska vara färdig för uthyrning i september.

Nu börjar arbetet med inredning och profilering. Första gången den kommer att synas för allmänheten är på broarnas dag i Mjölby, men då är inte inredningen på plats. Vi hoppas på ett stort intresse för att använda trailern – både bland våra medlemmar och andra företagare och organisationer som vill ut och synas!

Dragbilen har dubbelhytt med plats för 6 personer inkl förare. Det krävs BE-kort och körvana på dragbil med trailer för att få framföra ekipaget.

Trailer web