2018-11-08

After Work Glöggmingel onsdag 28 nov kl 17-20.30

Från novembermörkret in i värmen. Välkommen till företagarföreningarnas gemensamma glöggmingel på Trädgårdskafferiet!

Det blir trivsam samvaro, julstämning och en liten smakfull julbuffé. Det är den nya övergripande företagarföreningen Växtkraft och Näringslivskontoret som bjuder till bords. Ni behöver inte vara medlemmar - alla företagare i kommunen är välkomna att deltaga denna kväll. Vi hoppas att riktigt många kan ta sig tid. Det är drop in från kl 17. Vill du ha mat måste du anmäla dig senast den 22 november!

[formidable id="19" title="1"]

2018-08-09

Häng med till Varberg med Mjölbybussen 25-26 okt!

Nu är resmålet för årets företagarresa satt. Det blir Varbergs kommun som utmärkt sig som årets stadskärna 2016 och med hög placering i näringslivsranking. Hur bar de sig åt?

Följ med Mjölbybussen den 25-26 oktober, ta med kollegor och företagarvänner, så blir det ett bra gäng. Du får träffa ledande tjänstemän och politiker från Mjölby kommun. I Varberg blir det studiebesök, föredrag på Varbergs kommun och trevlig samvaro med medresenärer!

Mer info kommer i mailinbjudan till alla medlemmar i Företagscentrum/Växtkraft. Alla företagare verksamma i Mjölby kommun är välkomna att delta.
Kontakta gärna Lars-Åke Pettersson 0760-472092 för mer info.

Anmäl dig här: Begränsat antal platser, men senast 25 september

[formidable id="23" title="1"]

 

2018-06-27

Vi önskar dig en härlig sommar!

Nu tar vi lite sommarledigt!

Har du fått vårt nyhetsbrev? Gå in på nyhetssidan så kan du ladda ner det - klicka på läs mer.

Nästa gemensamma aktivitet kommer i början av september. Håll ut tills dess och njut av sommaren! Vi vill gärna ha förslag på fler teman och platser för frukost- och lunchmöten. Hör av dig med ditt tips till lars-ake@fcmjolby.se

 

Du kan följa länken här så får du aktuell information om Företagscentrum. FC Nyhetsbrev 1_18

Hälsar FC och verksamhetsledare
Lars-Åke Pettersson

2018-04-18

Boka Kunskapstrailern

Nu kan du se i bokningskalendern om Kunskapstrailern är ledig och lägga in önskemål om bokning direkt här på hemsidan. Gå till fliken Fc projekt och fyll i dina önskemål!